Maalausliike taloyhtiöille

Uusimaa & Pirkanmaa

 

Taloyhtiön maalaus edessä?

Ammattitaitoiset maalauspalvelut taloyhtiöille Uudellamaalla ja Pirkanmaalla

Kaipaako taloyhtiösi ulkoseinät uutta maalipintaa? Olisiko aika maalata taloyhtiön katto? Etsitkö ammattitaitoista, luotettavaa ja laatujälkeä tekevää maalaria taloyhtiösi maalausurakkaan?

Olet oikeassa paikassa! Kodinmaalaus hoitaa taloyhtiösi maalausurakat nopeasti, kivuttomasti ja laadukkaasti.

Kodinmaalaus on Uudellamaalla ja Pirkanmaalla toimiva maalausyritys. Olemme toimineet maalausalalla jo yli 10 vuotta. Teemme taloyhtiöille julkisivun maalauksia, tiilikaton pinnoituksia ja puhdistuksia, peltikaton maalauksia sekä rapatun julkisivun maalauksia.

Olemme reilun 10 vuoden aikana maalanneet jo yli 100 taloyhtiökohdetta. Ja yhä useammat taloyhtiöt haluavat meidät maalausurakan suorittajaksi, sillä olemme pidetty ja suositeltu taloyhtiökumppani.

Kun haluat nostaa taloyhtiösi arvoa, ylläpitää sen kuntoa ja raikastaa taloyhtiön ilmettä, tilaa maalaus Kodinmaalaukselta Uudellamaalla ja Pirkanmaalla!

Maalauspalvelut taloyhtiöille

Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus tuo täysin uuden ilmeen kotiisi ja lisää asumismukavuutta. Peltikaton maalaus säännöllisin väliajoin on helppo tapa pitää katosta huolta. Maalipinta suojaa peltikattoa korroosiolta. Säännöllisin väliajoin tehty maalaus varmistaa, että peltikatto kestää suunnitellun käyttöikänsä eli noin 50 vuotta.

Peltikaton maalauksen yhteydessä poistamme vanhan hilseilleen maalin sekä ruostekohdat, lisäämme ruosteeneston ja pohjamaalaamme pinnat ennen varsinaista pintamaalausta.

Tutustu lisää peltikaton maalaus -palveluumme.

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus antaa tiilikatolle kestävyyttä ja luo huolitellun vaikutelman julkisivusta. Varmistaaksesi, että katto toimii suunnitellulla tavalla mahdollisimman pitkään, kannattaa tiilikatto pinnoittaa ainakin kerran elinkaarensa aikana, noin 20-25 vuoden jälkeen.

Vaikka tiilikatto onkin järkevä valinta sen helppohoitoisuuden takia, vaatii se pientä hoitoa mikäli katteen ikä halutaan maksimoida. Myös hoitamaton tiilikatto kestää pitkään, mutta ennätyslukemista ei tarvitse haaveilla ilman hoitoa. Parhaimmillaan betonitiilikatot voivat kestää jopa 100 vuotta.

Pinnoituksen yhteydessä tyhjennämme räystäskourut ja vaihdamme rikkoutuneet kattotiileet ehjiin. Luonnollisesti huolehdimme myös tarvittavista suojauksista ja teemme loppusiivouksen.

Tutustu lisää tiilikaton pinnoitus -palveluumme.

Tiilikaton pesu ja puhdistus

Tiilikaton pesu tai puhdistus kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, jotta sammal, jäkälä ja muu kasvusto ei jämähtäisi kattoon kiinni. Helpointa on pitää katto silmämääräisesti puhtaana keväisten ja syksyisten tarkistusten yhteydessä, jotta suuremmalta työltä vältyttäisiin.

Tiilikatto kannattaa käsitellä suoja-aineella noin 5-10 vuoden väliajoin. Levitettävä suoja-aine antaa hyvän suojan vettä, likaa ja kasvustoja vastaan. Tiilikaton pinnoitus on hyvä tehdä noin 20-25 vuoden iässä, mikäli haluaa katon näyttävän uutta vastaavalta kokoajan.

Tiilikaton pinnoitus eli maalaus palauttaa tiilikaton kauniin värisävyn uudenveroiseksi ja suojaa pintaa likaantumiselta ja sammaleelta.

Julkisivun maalaus

Maalaus on helppo ja halpa tapa päivittää talon julkisivun ilme sekä nostaa talon arvoa. Sen lisäksi maalipinnan uusiminen pidentää talon julkisivun ikää ja auttaa sitä suojaamaan taloa säältä, sen vaihteluilta, auringonvalolta ja lialta.

Julkisivun säännöllinen maalaus pitää kotisi kauniina, tyylikkäänä sekä ennen kaikkea pitkäikäisenä ja terveenä.

Tutustu lisää julkisivun maalaus -palveluumme.

Rapatun julkisivun maalaus

Rapatut julkisivut ovat yleisiä etenkin 1940- ja 1950-lukujen rintamamiestaloissa ja kerrostaloissa.

Suomessa erityisesti pakkaset koettelevat rappauksia. Sen lisäksi lika, auringonvalo yms. kuluttavat rappausta. Jotta julkisivun rappaus pysyy hyväkuntoisena, tarvitsee se säännöllisin väliajoin maalausta.

Julkisivun rappauksen säännöllinen maalaus pitää kotisi kauniina, tyylikkäänä sekä ennen kaikkea pitkäikäisenä ja terveenä.

Tutustu lisää rapatun julkisivun maalaus -palveluumme.

Taloyhtiöreferenssit

Yli 100 maalattua taloyhtiötä Uudellamaalla ja Pirkanmaalla

Maalasimme vuonna 2020 4 taloyhtiötä Uudellamaalla. Vuonna 2021 maalasimme 35 taloyhtiötä Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Vuonna 2022 maalasimme yli 60 taloyhtiötä Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Meistä pidetään taloyhtiökumppanina ja kaikki taloyhtiöasiakkaamme suosittelevat meitä.

Taloyhtiöreferenssejä

AS OY VERMONRINNE, ESPOO

AS OY HYVINKÄÄN MARTINHOVI, HYVINKÄÄ

AS OY METSÄPIRTINTIE 10, ESPOO

AS OY SIPOON KUUSIPUISTO, SIPOO

AS OY SYSIMIEHENTIE 47, HELSINKI

AS OY HELSINGIN SYSIMIEHENTIE 57, HELSINKI

AS OY HELSINGIN KIVIMÄENTIE 55, HELSINKI

AS OY FALLKULLAN. KUULAS, HELSINKI

AS OY SATURNUKSENTIE 13, HELSINKI

AS OY HAMARIN SATAMA, HAMARI

AS OY LUMIKKOTIE 4, VANTAA

AS OY RIIHIMÄEN KAARTOÄSSÄ, RIIHIMÄKI

AS OY LILJATIE 45, VANTAA

AS OY AAMUYÖNTIE, ESPOO

AS OY ESPOON RUUSTINNA, ESPOO

AS OY OJAKKALAN HIEKKARINNE, VIHTI

AS OY YLÖJÄRVEN VILLA, YLÖJÄRVI

AS OY TAMPEREEN KUISMANTIE, TAMPERE

AS OY VANTAAN HEINIKKOKUJA 10, VANTAA

AS OY VEIKKOLAN MÄNNIKKÖ, VEIKKOLA

 

 

AS OY NUMMIPUSULAN IKKALANPUISTO, NUMMI-PUSULA

AS OY HELSINGIN UIMARANNANTIE 25, HELSINKI

AS OY TAMPEREEN TORPANKAKATU, TAMPERE

AS OY POHTOLAN LAURI, TAMPERE

AS OY TAHMELAN VALTATIE, TAMPERE

AS OY MARTTILANRINNE, KANGASALA

AS OY PORVARINKUJAN PIENTALOT, HELSINKI

AS OY VANTAAN HARJALINTU, VANTAA

AS OY VANTAAN HAAPATIE, VANTAA

AS OY VIHDIN OJAKKALANPUISTO, VIHTI

AS OY ESPOON VANHAN-MANKKAANTIE 6, ESPOO

AS OY VANTAAN BACKAKSEN RUSETTI, VANTAA

AS OY VANTAAN VIHERTIE 24, VANTAA

AS OY TAMMISTON RANTANIITTY, VANTAA

REPOSALMEN VENEKERHO RY, HELSINKI

AS OY ESPOON PIISPANSILTA, ESPOO

AS OY LASSINMARJA, HELSINKI

 

 

Taloyhtiön maalausprojektit

Miten taloyhtiösi maalausurakka etenee Kodinmaalauksella?

2. Seuraavaksi sovimme arviokäynnin, jolloin tulemme paikan päälle kartoittamaan maalaustarpeen. Arviokäynnillä saat tarkan hinta-arvion sekä alustavan aikataulun maalausurakasta. Muista, että arviokäyntimme on taloyhtiöllesi maksuton, eikä sido teitä vielä mihinkään.

3. Taloyhtiösi saa meiltä kirjallisen tarjouksen maalausurakasta, jonka joko hyväksytte tai hylkäätte.

4. Jos hyväksytte tarjouksen, laadimme urakkasopimuksen maalausurakasta, joka allekirjoitetaan. Urakkasopimus sisältää kaikki tarvittavat tiedot, kuten hinnan, maalausaikataulun yms.

5. Laadimme taloyhtiösi maalausurakasta työmaakohtaisen työsuunnitelman sekä työturvallisuussuunnitelman. Nämä ohjaavat koko maalausurakan toteutusta.

6. Tarvittaessa tiedotamme taloyhtiönne asukkaita tulevasta maalausurakasta hyvissä ajoin. Ennakkotiedotteessa kerromme mm. aikataulun sekä ohjeistamme asukkaita, miten varautua maalausurakkaan ja miten toimia urakan aikana, jotta esimerkiksi työturvallisuus ei vaarannu.

7. Työn aloituksen yhteydessä pidämme työmaan aloituskokouksen, jossa käydään läpi käytännön asiat sekä laadittu työsuunnitelma.

8. Työt aloitetaan sovittuna aikana. Maalarimme tarvikkeineen saapuvat paikalle. Maalareita tulee paikalle sellainen määrä, että maalausurakka saadaan hoidettua riittävän nopeasti ja tehokkaasti.

9. Tarvittaessa, etenkin isommissa kohteissa, pidetään katselmuksia kesken urakan. Näissä tarkastetaan yhdessä taloyhtiösi edustajien kanssa, että työn laatu on sitä, mistä on sovittu.

10. Maalausurakan päätyttyä pidetään vastaanottokatselmus taloyhtiösi edustajien kanssa. Siinä kierretään maalatut kohteet yhdessä ja katsotaan, että kaikki on tehty niin kuin on sovittu ja työn jälki on hyvä.

11. Taloyhtiösi saa meiltä 3 vuoden takuun maalaustyöllemme. Tällä varmistamme, että maalaustyö on oikeasti laadukasta. Mikäli puutteita maalaustyön jäljessä ilmenee, niin korjaamme ne takuuaikana veloituksetta.

Taloyhtiön ulkoseiniin tai kattoon uusi maalipinta ensi kesänä?

Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton arviokäynti ja muut asiat tarkemmin!

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai maksuton arviokäynti

Tai soita:

044 0102404