Talon maalaus hinta Nurmijärvi

 

Talon maalaus edessä ja mietit sen hintaa?

Mitä talon maalaus maksaa Nurmijärvellä?

Uusi kesä siintelee jo näköpiirissä ja silloin olisi aika saada talon ulkoseiniin tai kattoon uusi maalipinta. Senpä vuoksi etsit nyt talon maalauksen hintaa, jotta osaat tehdä päätöksen maalauksen suhteen?

Olet saapunut oikeaan paikkaan!

Tällä sivulla avaamme sinulle tarkemmin talon maalauksen hintaa, jotta tiedät, mitä maksat, mistä maksat ja miksi maksat.

Mistä talon maalauksen hinta koostuu Nurmijärvellä?

Talon maalauksen hintaa ei heitetä hatusta, vaan hinta muodostuu erilaisista tekijöistä.

Tällaisia tekijöitä ovat mm. maalattavan pinta-alan koko, muoto, yksityiskohdat ja maalauskerrat. Mitä enemmän maalattavaa ja yksityiskohtia on ja mitä useampaa maalauskertaa tarvitaan, sitä enemmän maalaukseen menee aikaa, mikä luonnollisesti nostaa maalauksen hintaa.

Myös vanhan maalipinnan kunto vaikuttaa hintaan. Huonoon kuntoon päässyt vanha maalipinta vaatii enemmän pohjatöitä eli vie enemmän aikaa ja nostaa kustannuksia.

Jos maalaustyössä tarvitsemme nosturia, niin sekin lisää hintaa. Yleensä pärjäämme talon maalauksessa telineillä, mutta joskus asiakkaan piha on sellainen, että maalaaminen telineiltä ei onnistu ja silloin tarvitaan esimerkiksi nosturia.

Sitten talon maalauksen hintaan vaikuttaa vielä käytettävät materiaalit eli maalit ja maalausvälineet. Maaleja on luonnollisesti olemassa erilaisia ja erihintaisia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse itse huolehtia maalien hankkimisesta, vaan me tuomme maalit mukanamme, kun aloitamme työt. Meillä on asiantuntemusta myös maalien valitsemiseen, joten osaamme auttaa valitsemaan oikeanlaisen maalin maalattavaan kohteeseen.

Talon maalaus.

Talon maalauksen hinta Nurmijärvi

Mitä talon maalaus sitten maksaa?

Karkeasti voi sanoa, että pienen omakotitalon maalaus alkaa noin 4 000 eurosta, ja ison ja monimuotoisen talon maalaus voi maksaa 10 000 euroa tai enemmänkin. Tarkkaa hintaa talon maalaukselle on hankala sanoa, koska jokainen talo on yksilö yksilöllisine tekijöineen. Siksi kannattaa aina pyytää tarkka hinta-arvio maalausliikkeeltä.

Me Kodinmaalauksella teemme maksuttomia arviokäyntejä Nurmijärvellä. Tarkistamme arviokäynnillä talosi maalaustarpeen ja annamme sinulle tarkan hinta-arvion maalaukselle, jos maalaus on ajankohtainen. Muista, että tämä maksuton arviokäyntimme ei sido sinua vielä mihinkään.

Meillä maalaukset on aina urakkahinnoiteltu, joten yllättäviä lisäkuluja sinulle ei asiakkaanamme tule.

Haluatko tietää talosi maalauksen tarkan hinnan Nurmijärvellä?

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti nyt!

Huolettaako talon maalauksen hinta?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen ja joustavan rahoituksen maalaustyöhön jopa 50 000 euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys. Autamme sinua tarvittaessa molempien hakemisessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys talon maalauksen hinnassa

Kun mietit talon maalauspalvelun ostamista, niin kannattaa muistaa kotitalousvähennys. Talon maalaus on asunnon perusparannus- ja kunnostustyötä eli se on kotitalousvähennyskelpoinen. Ehtona on kuitenkin, että maalaustyön tekevän yrityksen täytyy kuulua ennakkoperintärekisteriin. Voit tarkistaa, kuuluuko yritys ennakkoperintärekisteriin YTJ:n yrityshausta.

Vuonna 2023 “kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä.

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa.” (vero.fi)

Kotitalousvähennys on myös henkilökohtainen eli jos sinulla on puoliso, niin voitte saada puolisonne kanssa kotitalousvähennystä yhteensä 4 500 euroa talon maalauksesta.

Ammattilainenkin luottaa Kodinmaalauksen ammattitaitoon

Lue, mitä mieltä Jorma Piisinen on Kodinmaalauksen maalauspalvelusta. Maalasimme Jorman kodin julkisivut.

Miksi kannattaa antaa talon maalaus meille Nurmijärvellä?

Kesän kauniit ja lämpimät päivät kannattaa käyttää johonkin parempaan tekemiseen kuin maalauksen parissa hikoilemiseen

Asiakkaanamme koet sen, mitä oikeasti tarkoittaa laatu, nopeus ja pitävä aikataulu

Meillä on osaavat, ammattitaitoiset ja rutinoituneet maalarit, joilta maalaustyö sujuu nopeasti ja jälki on priimaa

Annamme kaikille maalaustöillemme aina 3 vuoden takuun

Meiltä löytyy maalaustyössä tarvittava välineistö telineistä lähtien ja työturvallisuusasiat huomioidaan kaikessa tekemisessä

Tiedät jo ennen sopimuksen kirjoittamista, mitä maalausurakka tulee maksamaan – ja se pitää

Taloon uusi maalipinta ensi kesänä?

Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton arviokäynti ja muut asiat tarkemmin!

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai maksuton arviokäynti

Tai soita:

044 010 2404

Kodinmaalaus

Y-tunnus 2938302-5

Katriinantie 3

01740 Vantaa